Szóval morcos. Hát én is az vagyok barátom. Majd meglátjuk, hogy melyikünk a morcosabb. Ekkor mintha megérezték volna, hogy róluk beszélünk, a világosabb hajú egyenesen ránk nézett. Tényleg szívdöglesztő mosolya van, de nem tett rám olyan mély benyomást, hogy kapásból ledobjam a bugyimat Ruby szavaival élve. A pasi felemelte a kezét, és intett. Rendelni szeretne? Nagyon helyes. Ruby fogta a kis jegyzetfüzetét, és odasietett. Szemmel láthatóan flörtölt a sráccal, amin mi jót mulattunk. Fülig érő szájjal jött vissza, és meg mertem volna esküdni, hogy még el is pirult.
      – Tiéd a pálya kislány! – szólt oda nekem. – Itt a rendelésük.
Judy elvette tőle a jegyzettömböt, és kitöltötte az italukat.
      – Tegyél mellé egy pohár vizet is.
      – Mit tervezel? – kérdezte ismét vigyorogva.
      – Majd meglátod – mondtam sejtelmesen.
Amint Judy végzett, fogtam a tálcát, és megindultam feléjük.
      – Meghoztam az italukat uraim! – léptem az asztalukhoz.
      Megeresztettem egy negédes mosolyt, és elkezdtem lepakolni az italokat a tálcáról. Először a sört tettem eléjük. Aztán a röviditalokat. Magamon éreztem mindkettejük pillantását, de nem jöttem zavarba. Ezer köszönet a két feles vodkának.
      – Köszi, édes! – búgta a világosabb hajú.
      Színtiszta csábítás volt a hangja, de nem foglalkoztam vele. Ujjaim a vizespohár köré fonódtak, és egy határozott, gyors csuklómozdulattal a fröcskölő arcába löttyintettem.
      – Mi a... – ugrott fel. – Te teljesen hülye vagy? Mégis mi a faszt művelsz?
      – Legközelebb egy kicsit vegyél vissza az arcodból seggfej ha kocsiba ülsz, és vedd észre, hogy mások is vannak az utcán rajtad kívül!
Megrökönyödve nézett rám.
      – Mi a francról beszélsz?
      – Kétszázzal húztál el mellettem a flancos kocsiddal, és telibe fröcsköltél sáros vízzel. Kurvára nem volt kellemes.
      Hideg kék szemével lustán nézett végig rajtam. Ez az egy pillantás elég volt ahhoz, hogy forrni kezdjen a vérem. A fülemben éreztem a dübörgését, ahogy végigszáguld rajtam az adrenalin. Mi van velem? Ez is csak a vodka miatt lehet.
      – Nem vettelek észre – mondta közönyösen.
      – Erről beszélek. Egy seggfej vagy!
      – Igazad van. Valóban egy seggfej vagyok, te viszont egy hisztis picsa. Nincs rajtad semmi, ami miatt itt vergődnöd kellene. Tiszta vagy és makulátlan. Én viszont csupa víz lettem.
      Ez hiba volt. Nagyon nagy hiba. Tekintetem önkéntelenül is a vizes pólójára tévedt. Megnyaltam az alsó ajkam. Elég gusztusos látványt nyújtott az izmos mellkasára tapadó fekete pólóban.
      – Semmi bajod nem történt. Ez csak víz. Amilyen meleg van, hamar meg fog száradni – próbáltam lazának látszani.
Remélem sikerült is.
      – És csak hogy tudd, nekem át kellett öltöznöm. Szerencséd, hogy tartok itt váltásruhát, különben most komoly bajban lennél. Csak egy szavamba kerülne, és úgy repülsz innen, hogy a lábad se éri a földet. De hogy lásd, nem vagyok bunkó és haragtartó, bocsánatot kérek, ha te is!
      Erre úgy nézett rám, mintha baromi vicceset mondtam volna. Szája sarka felfelé görbült, mintha mosolyogni akarna, de meggondolta magát. Ismét azzal a jeges pillantásával nézett rám, amitől kivert a víz. Hogy a csudába lehet valakinek ilyen kegyetlenül szép kék szeme?
      – Engem nem érdekel ha bunkó vagy szivi! Én is az vagyok. Nem fogok bocsánatot kérni.
      Kicsit közelebb hajoltam hozzá, hogy minden szavamat jól értse. Orromat megcsapta fűszeres parfümjének illata, amitől ismét meglódult a vérem. Igyekeztem nem tudomást venni róla, és a jeges, kék tekintetet kerestem.
      – A kocsid nem volt olyan szerencsés mint Te!
Felegyenesedtem. Elkapta a karom és megszorította.
      – Mit műveltél a kocsimmal?
Megeresztettem egy ezer wattos mosolyt, de közben a szívem úgy vert, hogy majd kiugrott a helyéről.
      – Menj ki és nézd meg!
Elhúztam a karom, és ringó csípővel odébb álltam.